Sunday, December 4, 2016

DI MANA 20 TAHUN LAGI


Kita hidup perlu dirancang, waima kematian kita pun perlu didesign sebaiknya. Maksudnya dari segi perancangan kita.

20 tahun lagi, apa perancangan dari segi kewangan dan impian?
 
Hmmm 20+34=54. JIKA DIPANJANGKAN UMUR, diberi kesihatan yang baik dan rezki;

InsyaAllah masa ni dah tunaikan haji. Saya berazam nak tunaikan haji sebelum usia 40tahun. Ada 6tahun lagi. InsyaAllah moga dipermudahkan

InsyaAllah pada usia ni bebas hutang.

InsyaAllah pada usia ni dah ramai master di bawah Master Hartini Badri. 30 Master InsyaAllah. Apakah anda salah seorang darinya? hmmmmmm

InsyaAllah pada usia ni ada training centre sendiri, teach people to teach others. Tak seronok berjaya sorang-sorang kan. Jom berjaya sama-sama.

InsyaAllah pada usia ni banyakkan aktiviti usrah di rumah idaman.

InsyaAllah lebih dekat dengan aktiviti masjid dan NGO

InsyaAllah pada usia ni dok berkepit dengan abang haji mengelilingi dunia😄tiap-tiap tahun pulak dapat trip international percuma dari syarikat

InsyaAllah kak long dan Aira kawin dah. Kawin awal takpe syg😂

InsyaAllah dengan izinNya. Aminn

Doakan ye. Saya doakan impian kalian juga tercapai



Coach Bisnes Anda
Tinie Badri 012-2812952
PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK
PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI
PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM 
PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020 
PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER 
PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG 
PENGEDAR SAH SHAKLEE LUMUT 
PENGEDAR SAH SHAKLEE LEKIR 
PENGEDAR SAH SHAKLEE SITIAWAN 
PENGEDAR SAH SHAKLEE IPOH 
PENGEDAR SAH SHAKLEE AYER TAWAR 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KAYAN 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK INTAN

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.