Monday, June 24, 2013

^ Shaker Shaklee ^

 Yeyyyy Shaker Shaklee dah ada, Sedia untuk dimiliki. Hanya RM10/pc. Dalamnya ada bebola besi dan bila kita shake minuman kegemaran kita, takde lagi minuman berketul-ketul dan buih pon banyak. Best kan!
shaker shaklee
Shaker Shaklee
Baru la semangat nak minum ESP, Mealshakes atau Cinch Shake kan. Jom order Shaker Shaklee. Dan pembelian barangan bernilai RM400 ke atas (termasuk produk minuman Shake) layak menerima Shaker Shaklee secara percuma. Hubungi saya oke. :)


Wednesday, June 5, 2013

^ Meal Shakes Untuk Siapa?? ^

meal shake untuk siapa
Assalamualaikum

Ramai tertanya-tanya Meal Shakes ini untuk siapa? Kanak-kanak sahajakah, sebab selalu push untuk ba
gi pada kanak-kanak je. Tak! bukan hanya hanya kanak-kanak tapi untuk seisi keluarga. Dari kecik hingga orang dewasa malah warga emas. Mari baca:

*KANAK-KANAK yang kurang makan, kurang berat badan, sembelit jua untuk perkembangan fizikal dan kecergasan minda kanak-kanak.

* IBU HAMIL yang tak lalu makan vitamin dalam bentuk tablet. Dengan kehadiran 12 vitamin lengkap ianya amat sesuai untuk keperluan tubuh badan anda. Bancuh ke dalam minuman kesukaan anda.

* IBU MENYUSU memerlukan makanan yang tinggi protein, mengenyangkan dan penuh khasiat untuk kesihatan dan kesegaran tubuh anda juga untuk penghasilan susu yang berkualiti.

* WARGA EMAS, Bagi warga emas yang tidak selera makan,sembelit, perlukan meal shakes makanan yang ringkas, tinggi protein dan serat serta berkhasiat.

*KECANTIKAN KULIT. Protein berfungsi mmbina sel baru dan menggantikan sel lama atau rosak. Kulit cantik bermula dengan sel yang sihat. Mealshakes juga mengandun
gi B-complex, iron dan copper untuk mmbina sel darah sekaligus meningkatkan warna kulit.


* SARAPAN yang ringkas tetapi mengenyangkan dan melengkapi keperluan nutrisi harian anda.

*ECZEMA DAN ASMA. Penghidap eczema selalunya mengalami masalah pertumbuhan sel sel abnormal. Mealshake mampu mengurangkan masalah Eczima dengan membantu membaik pulih sel-sel yang rosak di dalam badan agar sihat dan sempurna

*SEMBELIT. Setiap 1 hidangan meal shakes mengandungi 13gm serat. Ianya akan membantu pelawasan dan proses detoks berjalan dengan lancar

PROMO TERBAIK, BELI 6 PERCUMA 1, BELI 1 HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA. CEPAT HUBUNGI SAYA. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.