Thursday, September 1, 2016

The Best Shellout In The Town- Tempat Makan Paling Best di Slim River

Semalam saya berkesempatan bawa anak cucu bisnes Shaklee saya untuk mengunjungi Tr Tomyam House Slim River. Pada saya boleh dikatakan ni adalah "The best shellout in da town"
Dan boleh dimasukkan dalam senarai tempat makan terbaik di Slim River

Tempat shellout paling sedap
Ni kali ketiga kami makan di sini. Pertama kali hari tu berbuka puasa di sini. Apa yang saya suka sebab rasanya yang konsisten. Masih sedap delicious seperti dulu.

Istimewanya shellout di sini terletak pada kuahnya yang creamy, ada rasa kari sikit, pedas sikit. Bila diadun bersama seafood yang fresh dan digoreng tepung. Wah so nyummmehhh. 

Oh jangan risau tak pedas sangat ni. Sebab anak saya Kak Long tak makan pedas tapi yang ni dia boleh makan. Si adik pun siap dok suruh gaul je nasi dengan kuahnya.

Restoran shellout paling sedap

Ni gambar masa bulan puasa hari tu. Selera Kak Long makan.

Omega Guard atas meja tu suplemen saya untuk elak kolesterol naik. Hihihi

TR tomyam shellout sedap ke tak
Kat sini memang full house sokmo. Chinese pun ramai makan kat sini. Makanya elok lah korang yang nak datang call booking awal dulu ye. Walk in pun boleh tapi ada risiko la kena menunggu hihi. Eloklah call dulu ye.


Harga shellout TR tomyam slim river perak

Ni list harga semalam. Kami ambik set untuk 4 orang makan. Dewasa 4orang kanak-kanak 2 orang memang puas hati la kekenyangan makan. 




Dia ada menu lain jugak tau tapi yang ni kena booking. 


Dari segi servis memang tip top. Cepat. Tu penting kan. Staf ramah dan mesra. Dan yang penting sopan-sopan je semua. Kagum tau sebab kebanyakan mereka muda-muda belia je. Termasuklah owner restoran ni : Chef Jebat.


InsyaAllah yang datang mesti puas hati. 

Bagi mereka yang nak datang boleh la contact untuk booking dulu 
Like page untuk tau lokasi. Dekat je dengan exit Slim River. So yang lalu highway Utara Selatan tu boleh la exit jap. Hihi.

Selamat mencuba! 

Psttt review ini tidak berbayar. Sekadar perkongsian semata-mata. Yang best kita kena la share kan.

Masalah kolesterol tinggi

Yang penting lepas makan, jangan lupa ambil set kolesterol tau. Makan-makan juga kesihatan tetap kena jaga.


Tinie Badri

4 comments:

  1. Not bad shell out kat sini. I like even this is my 1st time bershellout 😋

    ReplyDelete
  2. Not bad shell out kat sini. I like even this is my 1st time bershellout 😋

    ReplyDelete
  3. nak g makan sini nti smntara ada d slim river ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.