Monday, January 11, 2016

MERAWAT KAYAP DI MUKA HINGGA SEMBUH DALAM TEMPOH 5 BULAN


Pernah dengar tak kayap. Ada yang pernah dengar tapi tak pernah lihat. Tapi bagi yang alami kayap mesti nak tau bagaimana cara merawat kayap hingga sembuh atau nak cari apakah penawar bagi penyakit kayap ni. Saya kongsikan cerita wanita  ini yang mengalami masalah kayap di MUKA. Iya di muka. Di bahagian yang sangat sukar untuk ditutup. Two face jadi nya. Alhamdulillah jom kita baca apa usaha beliau. Amazing dalam tempoh 5bulan warna kulit dah sekata.

TESTIMONI :SITI NORHAYATI ABDUL HALIM



Ingat lagi Ramadhan 2011, tragedi diserang penyakit kayap. kene tang muke plak tu. Habis separuh muke sebelah kanan melepuh2. Masuk Wad 5 hari sebab effect pada mata jugak. Makan ubat Anti-Viral Acyclovir 5x sehari. So, mmg tak boleh menunaikan ibadah berpuasa langsung! Lepas kene discharge, selain teruskan makan Acyclovir dan sapu dalam mata, Along Hadhatina Mkb bagi makan NUTRIFERON.
..
NUTRIFERON ni untuk boost balik sistem imunisasi yang dah jatuh/lemah. Alhamdulillah, berkat kuat semangat nak sembuh dan tak henti consume ubat & supplement Shaklee dari Along, kayap-kayap tersebut bertempiaran lari meninggalkan muke..
..
LECITHIN pun consume jugak lepas tu sebab kayap ni tinggalkan parut hitam kat kawasan yang di'jajah' kayap tu. Memang jadi "two Face" bile daftar masuk LLB di UiTM. Belajar tetap Belajar. Ubat makan jugak. Dalam 5 bulan berturut-turut makan LECITHIN dan juga B COMPLEX, warna kulit muka dah sekata balik. Dah takde 'two face'.
..
Thanks to Emak Hajjah Nur Huda yang tak henti2 menjaga kakak time berkayap tu, Along- sebab buat research pasal kayap and bagi supplement SHAKLEE
1)NUTRIFERON,
2)LECITHIN
3)B COMPLEX

serta adik beradik lain yang menggembirakan hati dengan menggelar kakak si KAYAPA. Kikikikiki~
..
Bila sakit jangan risau, YAKIN PADA ALLAH. Sebab setiap sesuatu tu datang dari Allah. Bila dah cukup time, Allah akan ambil balik yang didatangkan tu. Kayap ni die bagi, then bile dah usaha dan YAKIN PADA DIA akan sembuhkan, dia ambil balik kayap tu. FAITH IS EVERYTHING!
..

ALHAMDULILLAH.. kalau tengokkan rupa memang tak sangka boleh sembuh elok seperti sedia kala. Syukur jangan pernah putus asa oke. Jom ikhtiar sembuhkan kayap dengan Shaklee.


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.