Wednesday, June 4, 2014

^VITAMIN E SHAKLEE MURAH BILA TIBA PROMOSI BUY 6 FREE 1^

Weeeeeehhhhhuuuuu... ha tertanya kan promosi Jun apa pulak. VITAMIN E MURAH?? Mestilah bila promosi buy 6 Free 1 harga sangatlah berbaloi. Tu yang buat orang tertunggu. Kalau bulan lepas Mealshakes. Bulan ni Shaklee ni macam tau je masing-masing dok belek-belek wajah nak kasi cantik sempena Aidilfitri yang semakin hampir ni.

Vitamin E ni best ke. Mesti lah best.
Tahukah anda  untuk mendapatkan khasiat 400IU Vitamin E ( bersamaan dengan sebiji capsule Vitamin E Shaklee) anda perlu makan:

1 kilogram gandum
500ml minyak safflower
8kg badam
500g badam
Inilah khasiat-khasiat yang terkandung dalam sebiji kapsul Vitamin E Complex Shaklee.

Ada juga yang membezakan antara Vitamin E yang berada di pasaran, dengan Vitamin E Complex Shaklee.Vitamin E Shaklee di peribuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yg kaya dgn vitamin E, d-alpha tocopherol yg aktif diekstrak secara fisiologi dan digabung dgn 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama,delta).Ianya adalah vitamin E yg paling lengkap dipasaran. Mengandungi 10mg selenium semualjadi yg membantu tubuh kita menyerap vitamin E,memelihara membran sel-sel,sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya  penyahtoksik semulajadi logam berat sepertt raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
Kali ni Tinie akan kongsikan secara ringkas je vitamin E ni untuk siapa.
1) Untuk kesuburan Lelaki
2) Untuk Kesuburan Wanita (Hello wanita juga perlukan vitamin E tau untuk menjaga tahap kesuburan)
3) Untuk kulit jeragat
4) Untuk Hilangkan parut
5) Untuk Antioksida
6) Tingkatkan daya seksual lelaki
7) Menegangkan kulit muka, awet muda u..

Ahaaaa sebab Tinie suka dengan nombor 7. So Tinie bagi 7 dulu.
Oke, meh nak share sikit testimoni



 Promosi ni hanya untuk ahli tetapi pada yang bukan ahli.. beli set ni, free membership tau. Yes anda layak. Hubungi Tinie k untuk maklumat lanjut.


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
 ➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River, UPSI

Tuesday, June 3, 2014

^PENGEDAR SHAKLEE TG MALIM, UPSI, TAMAN U, PROTON CITY, SLIM RIVER,KALUMPANG DAN SEKITARNYA^

Assalamualaikum

Hai semua apa khabar? Mencari PENGEDAR SHAKLEE TG MALIM, UPSI, TAMAN U, PROTON CITY, SLIM RIVER,KALUMPANG, BEHRANG, DAN SEKITARNYA. Ye saya ada di sini. Sebelum ni saya banyak terima order secara online yang minta saya pos sahaja. Tetapi akhir-akhir ini ramai pulak yang minta COD di kawasan sekitar ni. Boleh jimat postage kan. Betul jugak tu. Saya pun suka je hantar di kawasan ni. Semalam baru je hantar Set Kesuburan Lelaki di depan Old Town Tg Malim dan hari ni saya akan COD set untuk tenaga kat student UPSI di kampus lama. :D




Jadi pada yang nak dapatkan produk dengan cepat, insyaAllah kebiasaanya saya memang ada menyimpan stok sedikit di sini. Jadi anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee yang meletup ini.

Tak kiralah produk apa yang jadi pilihan anda, dan jika anda masih tak tahu kombinasi mana yang sesuai untuk masalah anda, jangan risau. Hubungi saya dan kita akan berbincang untuk tahu mana yang terbaik untuk masalah anda itu.
Antara yang sering jadi pilihan, Set Kesuburan Shaklee, Set kecantikan Shaklee, Set Pelajar Pintar, Set Berpantang dan banyak lagi.




 Dan kalau tetiba rasa macam nak jadi ahli, pun boleh. Saya boleh daftarkan. Eh kalau adik student pun boleh tau, samada daftar ahli ni untuk makan sendiri atau untuk berbisnes. Akak pun ada jugak downline student U tau. Sambil consume, masyuuuukkk jugak kan.
Tapi memang betul, sekarang student pun ramai dah beli Shaklee ni, yer la untuk kecerdasan, untuk kecantikan, study pun perlukan tenaga jugak kan sambil tu tetap nak cantik dan kurus ye tak.
Jika daftar ahli, jangan risau bimbingan akan diberikan. Anda takkan rasa salah pilih kumpulan kalau dah menyertai group kami. Susah nak dapatkan stok? Jangan risau, pasti ada caranya, hubungi dulu k.

Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir, Tanjung Malim ,Slim River, Proton City
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.