Monday, November 21, 2016

TAK SANGKA ADIKKU YANG MACAM SUPERMAN TERKENA VIRUS KENCING TIKUS

Beberapa bulan lepas adik saya masuk icu dikatakan kena virus kencing tikus masa tu. Memang dah lama demam. Ingatkan demam biasa. Pergi klinik, klinik suruh pergi hospital. Berbotol doktor masukkn air masa dia kat emergency. Lemah sangat dia sedangkan dia orangnya sangat sangatlah cergas over aktif. Masa ni masing-masing sibuk jugak nak carik apa penawar kencing tikus atau denggi. Memang ramai terkejut masa dia masuk wad. "hero" masuk wad memang orang terkejut. Orang tempat keja dia dulu panggil dia superman. Memang jenis macam-macam boleh buat, cergas ke hulu ke hilir. Jadi bila sakit ni memang ramai la yang visit. Naik letih pak guard kat icu tu terima pelawat ramai sangat



Dia mengadu sakit dada sangat masa mula kena tu. Badan memang lemah je. Muka bengkak. Kami memang risau. Kami ambik cuti balik kampung. Hantarkan Vivix pada adik. Dan Nutriferon. Masa visit adik kat icu saya terus bukakkan bagi kunyah nutriferon. Nutriferon ni bagus kalau ada masalah denggi kencing tikus, hatta untuk yang selalu demam. Sebab ia bantu tingkatkan imun badan. Well untuk masalah macam ni memang takde ubat kan so kena cari cara tingkatkan imun lawan virus tu.




Saya bancuhkan vivix dengan air sikit, buh dalam botol air bagi adik saya minum. Nampak macam air sirap jea la kan. Bukan apa kang bawak dengan botol Merah vivix tu bising pulak nurse kan😂. Katil dah la depan kaunter.
Sebelum balik dok pesan kat adik ipar continue bagi dua menda tu. Kome jangan terkejut tengok gambar yang mata ke atas tu. Saja je di nak bagi famili kat whatsapp terkejut. Ingatkan darah. Rupanya dia minum Vivix😂 geram haku budak nih😂Alhamdulillah cepat jugak adik recover. Ikutkan awal keluar wad tapi doktor hold jugak nak tengok progress. Dok icu tu pun dua hari je lemahnya pastu elok dh segar, mulut potpek potpek ngan nurse. Hari ketiga tu dah masuk wad biasa. Yang geramnya tu baru keluar wad esoknya udah pegi ke laut. Memang tak reti dok diam. Terkejut kami dapat gambonya ni. Nengok tu cergas je.
testimoni ubat kencing tikus shaklee


Antara kisah buatku makin jatuh cinta ngan vivix si botol merah.
alhamdulillah
So kalau ada famili denggi atau kencing tikus seumpamanya bagi dua ni. InsyaAllah memang terbaik


 ubat kencing tikus mujarab

 SET PENAWAR KENCING TIKUS
  • VITAMIN C SUSTAINED RELEAS-180biji : RM98.05
  • NUTRIFERON -30 sachet : RM192.13
  •  VIVIX -150ml sebotol : RM503.50

    untuk pembelian produk ini anda boleh klik sini
     
    https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=0c0628d88467dd0051bcd8b2565b619d

 ATAU BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN KONSULTASI DAN HARGA ISTIMEWA
 Tinie Badri 012-2812952


PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK 
PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM 
PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020 
PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER 
PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG 
PENGEDAR SAH SHAKLEE LUMUT 
PENGEDAR SAH SHAKLEE LEKIR 
PENGEDAR SAH SHAKLEE SITIAWAN 
PENGEDAR SAH SHAKLEE IPOH 
PENGEDAR SAH SHAKLEE AYER TAWAR 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KAYAN 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK INTAN

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.