Saturday, September 10, 2016

PERUT SAKIT TIDAK HAID BERBULAN-BULAN

Ada di kalangan wanita yang mengalami masalah haid tidak teratur. Ada jugak yang haid tidak datang lama berbulan-bulan. Perut selalu rasa sakit macam nak period tetapi period tak datang juga.


Itulah yang dialami oleh Dr D, seorang doktor gigi yang mengambil Vivix untuk kesihatan kulitnya. Ye Vivix terbaik untuk meremajakan sel kulit. Beliau juga sering letih kelesuan selepas seharian di klinik gigi merawat pesakit. Maka beliau memilih Vivix sebagai suplemen kesihatannya untuk kecantikan kulit dan tenaga.Yang memeranjatkan beliau apabila periodnya yang tidak teratur jadi lebih teratur. Sebelum ni, perut asyik sakit macam nak period tapi tak period jugak walau dah berbulan-bulan. Dr D tak ceritakan pada saya yang beliau ada masalah haid tidak teratur, jadi saya sendiri tak tahu beliau ada masalah tu.

Tapi bila ada kesan terbaik seperti itu beliau sangat berpuas hati dengan Vivix.
Alhamdulillah.

Saya kongsikan testimoni lain yang mana  mereka juga berpuashati dengan Vivix yang dapat membantu melancarkan haid yang tidak teraturBagi mereka yang ingin berikhtiar dengan Vivix saya sangat sarankannya. Telah ramai yang mencuba dan berpuas hati dengan kesannya. 

Anda boleh hubungi saya di

Tinie Badri

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK
PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI
PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM
PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020
PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER
PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG
PENGEDAR SAH SHAKLEE LUMUT
PENGEDAR SAH SHAKLEE LEKIR
PENGEDAR SAH SHAKLEE SITIAWAN
PENGEDAR SAH SHAKLEE IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE AYER TAWAR
PENGEDAR SAH SHAKLEE KAYAN
PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK INTANNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...