Friday, September 9, 2016

Professor Cendol - RM2 Layan Sampai Kenyang Tambah Percuma, Kini Dibuka di Pantai Remis Perak

Orang Manjung!! Satu lagi tempat makan best di daerah Manjung. Selamat mencuba Professor Cendol yang baru dibuka hari ni 9/9/2016.


Ye betul, tambah percuma kome.

Gambar ni cendol pulut juga sama harga dengan cendol biasa RM2 tiada Gst 😄


Rezki kami yang dalam perjalanan dari Manjung ke Kedah tadi untuk singgah merasa cendol sedap ni yang baru dibuka hari ni.

Siap ada nasi lemak dan kuih muih percuma lagi tadi. Alhamdulillah

Suka Opah-opah nikmati nasi lemak kampung. Menu lain di sini ada nasi ayam, laksa, rojak buah dan sotong kangkung coming soon. 
Laksa sedap!  

Pemilik Professor Cendol francais di Kg Panchor Pantai Remis Perak yang sangat ramah.

"Ada untung ke pakcik RM2 siap boleh tambah" 

gatai mulutku bertanya hik hik.. Sebab tu topik kami suami isteri dalam kereta tadi masa nampak bunting promosi sepanjang jalan sebelum tu. 

"Cendol kita buat sendiri, ada untung sikit insyaAllah berbaloi dan berkat"


Staf yang mesra, ceria dengan uniform yang bersih dan kemas



Tu diaaa ramai hangpa. 
Dap dap! 




Apa lagi orang Manjung, Pantai Remis dan yang berdekatan jom serbu kita support cendol orang kita. 

Opss lupa nak bagitau lokasi. Kat jalan Pantai Remis - Taiping. Kalau dari Manjung> Pantai Remis, Nanti jumpa sebelah kiri SK Panchor, Klinik Kesihatan then Masjid Hasaniah Kg Panchor , depan sikit je kedai di sebelah kanan. 50meter sebelum simpang trafic light Kg Panchor. 

Waktu Operasi: 10.00 pagi - 6.00 petang


Selamat Mencuba!

Ehem..makan berpada-pada ye,jaga kesihatan tau. Hihi.. 

Tinie Badri
Pengedar Shaklee Manjung






4 comments:

  1. Memang puas hati la layan cendol,rojak buah ngan laksa dia..sedap. Ritu makan kat jln nak ke simpang pulai.

    ReplyDelete
  2. Macam menarik tempat ni..bole la ajak family pegi nanti.

    ReplyDelete
  3. Macam menarik tempat ni..bole la ajak family pegi nanti.

    ReplyDelete
  4. Perhhh.. nampak sodap wooo cendolnya tuh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.