Wednesday, September 7, 2016

Hilangkan Parut Teruk Di Muka Realiti Atau Fantasi

Parut jerawat boleh ke hilang. Sikit-sikit tu boleh cuma mungkin lambat sikit kan. Hilangkan Parut chicken pox pulak macam mana. Sebab biasanya parut chicken pox ni teruk dari parut jerawat. Itu yang akan saya kongsikan hari ni.

Ini kisah suami sahabat saya yang hilangkan parut teruk di muka dengan Set Kulit Cantik Shaklee. Menakutkan parutnya kan. Teruk.



Sangat konsisten ambik suplemen dan rajin sapu krim herbal blend jugak tau beliau ni.

Kalau parut teruk macam ni pun boleh hilang. Flawless jadinya. Apa sangat la parut jerawat kita yang sikit-sikit ni. Kannn

Jom kome kita borong set cantik ni. 

Tong besar tulis ESP tu protein. Tahu kan protein ni makanan sel. Nak sel kulit cantik kena bagi makan protein kat sel kita. Jadi bila sel baru ganti sel kulit lama maka cantik la jadinya. 

Vitamin C ni menggalakkan penghasilan kolagen dan mencerahkan. Kulit makin cerah dan anjal

Vitamin E. Orang panggil dia ni si pemudar parut. Juga bagus untuk masalah jeragat tau. Muka yang kering tu akan jadi moist gitu dengan vitamin e. 

Paling penting konsisten dengan satu set ni. Minum air 3liter sehari. 
Buat masker selalu dengan 3 vitamin ni. Bagaimana? Ha tu akak bagi selepas pembelian beserta tips yang lain. 

Jangan tunggu lama-lama oke. 

Menyara offer by 6 free 1 ni grab je oke.

Meh roger akak.

Tinie Badri

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.