Thursday, April 2, 2015

^PROMOSI SHAKLEE APRIL 2014^

Assalamualaikum
Hari ni dah masuk April, dan setiap bulan Shaklee akan buat PROMOSI produk tertentu. Jadi promosi April ni adalah:

Wahhhh gitu.. best kan, banyak sangat yang Shaklee tawarkan bulan ni. Ada 5 produk kesemuanya.
  • Gla- fokus untuk kesuburan, kesihatan wanita seperti betulkan kitaran period, betulkan hormon, cyst, dan juga untuk kecantikan. Kalau ada masalah jeragat GLA memang terbaik.
  • Lecithin- Saya sangat suka Lecithin ni, ianya berfungsi sebagai pembakar lemak. Dan menurunkan kadar kolesterol. Cubalah konsisten vitamin yang murah ini selama 3bulan sekurangnya dan lihatlah hasilnya. Selain itu Lecitin juga diambil untuk menguatkan daya ingatan.
  • DTX Complex- Ini juga terbaik untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan, Kasi detoks semua kotoran di dalam usus. Buang segala lemak yang ada
  • Cinch Shake Mix- Aha minuman shake ini sangat penting bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Gantikan sarapan dan makan malam anda dengan minuman berkalori rendah tetapi mengenyangkan dan tinggi protein ini. Tambahan pula di dalamnya dilengkapi dengan Leucine si PEMBAKAR LEMAK. waaaah kurus gitu.
  • Vitalea for Child-vitamin untuk kanak-kanak ini sangat bagus diambil untuk anak-anak yang sering sakit, demam dan tidak selera makan. 

Wahhh best sangat kan bila Shaklee sangat bermurah hati, kalau anda nak nikmati penjimatan silalah join ahli, memang sangat jimat dan anda takkan menyesal. Percayalah. Nak join ahli boleh contact saya oke. 


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...