Thursday, April 16, 2015

^ Fibroid dan Cyst Boleh Hilang!! ^

Bila kita tahu yang kita ada Fibroid atau Cyst ia satu berita yang menakutkan. Kita tertanya -tanya Fibroid dan Cyst ni boleh hilang ke. Jangan tipu sebab saya pernah berada dalam keadaaan tu dan saya faham sangat kerisauan itu.

Dan hari ni apa yang ingin saya kongsikan adalah kisah rakan saya, Ila merupakan teman sekerja saya dulu sebenarnya. Pada mulanya Ila memberitahu beliau ada Cyst, Tidak lama selepas mengamalkan Gla Complex, cystnya hilang. Kemudia doktor sahkan Ila juga ada Fibroid yang sebesar 4cm. Saya sendiri risau mendengarnya, tapi saya nasihatkan Ila untuk Konsisten Gla Complex, Omega Guard dan Vitamin ACE.
 Dan Ila kuat, beliau tak putus asa. Ila setuju untuk konsisten set yang saya nyatakan itu.
GLA Complex- adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser

CAROTOMAX - Melawan kanser dan oksidasi.Pengambilan kerap beta karotena mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel2 kanser, ini akan mengurangkan risiko kanser, terutama kanser paru2 dan payudara.Juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida. 


VITAMIN C - Antioksidan yang berkuasa, meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells utuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.

VITAMIN E COMPLEX- Pengambilan lebih dari 1200IU sehari untuk antioksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas.


CAROTOMAX - Melawan kanser dan oksidasi.Pengambilan kerap beta karotena mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel2 kanser, ini akan mengurangkan risiko kanser, terutama kanser paru2 dan payudara.Juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida. VITAMIN C - Antioksidan yang berkuasa, meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells utuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita. VITAMIN E COMPLEX- Pengambilan lebih dari 1200IU sehari untuk antioksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
[ VITA ACE] CAROTOMAX - Melawan kanser dan oksidasi.Pengambilan kerap beta karotena mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel2 kanser, ini akan mengurangkan risiko kanser, terutama kanser paru2 dan payudara.Juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida. VITAMIN C - Antioksidan yang berkuasa, meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells utuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita. VITAMIN E COMPLEX- Pengambilan lebih dari 1200IU sehari untuk antioksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Ila memang telah berkahwin beberapa tahun dan pastinya mengharapkan kehadiran si kecil untuk melengkapkan rumahtangga mereka. Namun Ila tetap sabar dengan ujian yang dihadapinya. Saya paling suka tengok Ila menangani masalahnya ini, Ila sibukkan diri dengan bisnes Cool Blog nya dan dalam masa sama berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan kenalannya juga.

Lama jugak Ila konsisten makan suplemen Shaklee ini, sambil menunggu appointment doktor yang selanjutnya. Ila sangat konsisten dan juga mengamalkan gaya hidup yang sihat.

Hari ni Ila ada follow up doktor Pakar Sakit Puan di Hospital Manjung. Walaupun penat menunggu giliran untuk temujanji dengan doktor pakar. Tapi Ila sangat berpuas hati dan gembira tak terkata bila mana Doktor mengesahkan yang Ila dah bebas dari CYST dan FIBROID. Yes, fibroid dan cyst nya sudah hilang, tiada lagi ALLAHUAKBAR. ALHAMDULILLAH.



Customer saya sendiri dah ramai mengamalkan Gla COmplex dan Cyst nya hilang. Tapi Ila adalah kenalan saya yang pertama yang CYST DAN FIBROID nya hilang. Jika saya yang dengar berita ini pun gembira, beliau apatah lagi. Dan kini Ila sedang fokus untuk cara makan Gla Complex untuk kesuburan pula. Ye cara makannya berbeza dengan cara makan untuk menghilangkan Fibroid. Itu yang penting untuk kita tahu. Kalau anda customer saya atau customer Ila, yes kami akan ajar caranya.

Sama-sama kita doakan usaha Ila dipermudahkan untuk menimang cahayamata. Jika Allah mengkehendaki pastinya tiada yang mustahil. Asal saja kita nak berusaha kan dan tidak berputus asa.
Jika anda ingin mendapatkan tips dan membeli set yang sama dengan Ila anda boleh hubungi Ila dengan Whatsapp 012-6203284 atau Facebook : Rozila Ramli

Sedikit pesanan untuk anda di luar sana, kita perlu percaya setiap penyakit itu ada penawarnya, tinggal lagi kita jangan berputus asa dan terus berusaha dan berikhtiar. Dan paling penting untuk KONSISTEN bukan hanya seminggu dua, dan jangan lupa apa pun usaha kita DOA dan TAWAKAL pada DIA. Sebab tanpa izinNya apa pun usaha kita takkan memberi makna. Semoga kisah ini memberi harapan buat anda semua. Jika ingin terus membeli set ini sendiri, anda boleh klik butang di bawah, dan hubungi saya untuk cara makan terbaik.



https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=faa67cda86f6134f05275319f3e3251b

Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

1 comment:

  1. Kehadiran omega 6 di dalam GLA lah yang membantu mengecutkan cyst.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.