Thursday, October 16, 2014

^RAHSIA KULIT CANTIK DENGAN ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE ^

 Assalamualaikum , apa khabar semua. Hari ni kita nak sembang tentang RAHSIA KULIT CANTIK dengan ESP Shaklee. Aha nak tau tak kenapa ESP ni antara yang menjadi pojaan hati semua orang. Haa antara sebabnya ialah ESP membantu untuk mereka yang ingin kulit yang cantik dan awet muda. Siapa tak suka kulit cantik kan. Jangan kata gadis remaja je, mak mak budak pun nak tahu rahsia kulit cantik jugak kan. Bukan cantik untuk siapa pun, untuk suami jugak kannn.


Kita tahu bahawa protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai orgah dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. Protein terdiri daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protein yang berbeza mengikut kepada keperluan protein dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.

Apa yang Protein buat untuk kulit. IA
  • merangsang pembentukan semula kulit dan otot
  • mengurangkan kedutan
  • agen anti penuaan
  • mengembalikan radian kulit
  • mengurangkan kesan parut
  • menganjalkan kulit
  • awet muda


Oke ceritanya, setiap 21hari, sel kulit lama akan mati, sel kulit baru akan dihasilkan tapi kan jangan tahu sebab sel kulit baru ni akan copy balik sel kulit lama. Jadi kulit kita akan nampak kusam disebabkan sel kulit baru duplicate sel kulit lama tadi. Rugi la kan. Jadi ambiklah ESP ni. ESP membantu membekalkan protein. Protein sangat penting untuk membantu menghasilkan sel kulit baru yang lebih gebu, bersih, licin dan cantik berseri.
Oh selain itu, ESP juga bantu kulit (bukan kat wajah je tau ;) ) menjadi lebih anjal bergetah, gebu, cerah dan licin. Wahhh gitu. 

Masalah Kulit Macam Mana Yang Perlukan ESP Shaklee ini?
  • Kulit berjerawat - ESP membantu mengurangkan jerawat
  • Kulit berjeragat - ESP membantu memudarkan jeragat
  • Parut jerawat - ESP membantu mencerahkan kulit dan memudarkan parut jerawat
  • Kulit berminyak - ESP membuat kulit seimbang tidak berminyak
  • Kulit kusam - ESP menaikkan seri wajah dengan penggantian sel kulit lama

 Jadi, apa nak buat. Silalah konsisten minum ESP setiap hari. Macam Tinie suka bancuh 3 sudu setiap pagi menggantikan sarapan. Lepas tu kan konsisten buat masker ESP. Best kan dalam dapat, luar pun dapat hanya dengan membeli satu tin ESP. Meh nak belanja beberapa gambar testimoni.

Jerawat tiada, kulit semakin berseri

Parut jerawat semakin pudar


Masalah Kulit berminyak, berjerawat dan berparut kini tiada lagi

Kulit semakin cerah dan berseri
Jerawat kecut dan surut


Oh ye Tinie nak bagitahu bulan Oktober 2014 ni, ESP Shaklee PROMO Buy 6 Free 1 tau. SANGAT MURAH DAN BERBALOI. Jadi kalau nak grab peluang ni masih sempat oke.

Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.