Tuesday, October 14, 2014

^PROMOSI ESP UNTUK OKTOBER 2014^

 Assalamualaikum, hai semua. Bulan ni memang best la bila Shaklee  buat promosi ESP ni. Confirm harga murah bila promosi BUY 6 FREE 1. Ramai yang borong pada saat ni tau.

Mengapa ye orang suka sangat dengan ESP. Ikut pengalaman Tinie kan kalau bukan masa promosi pun berduyun orang membeli ESP ni. ENERGIZING SOY PROTEIN. nama pun hebat kan. Nak tahu tak bila sebenarnya kita memerlukan ESP ni. Adakah anda mengalami masalah berikut?
★Kulit wajah yang kusam?
★Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam?
★Kuku mudah pecah?
★Rambut rosak serta sering gugur?
★Lemah/keletihan dan tidak bertenaga?
★Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan?

 Ini bermakna tubuh anda kekurangan Protein. Pengambilan ESP yang tinggi protein ini, InsyaAllah dapat membantu anda.


Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah.......kerana ESP membekalkan sumber protein. Semua tau kan badan kita perlukan sumber protein. Dalam pemakanan seharian kita sumber protein ada dalam ikan, ayam, daging. Tapi kenapa everyday makan lauk ayam tapi kerap juga tak sihat. Tak cukup ke? Haaa....untuk pengetahuan, ikan, ayam, daging tu kan kita masak dulu before makan. So bila dah masak, dah kena panas api, of course kandungan protein tu akan musnah dan yang tinggal.....tak cukup untuk badan kita yang kerja kadang-kadang more than 12 hours ni.
"Sekiranya hanya ada satu pilihan suplimen sahaja, bermulalah dengan Shaklee ESP. ESP berperanan membaik pulih sel-sel secara keseluruhan. Sel adalah ibarat batu bata bagi sebuah bangunan. Kukuh batu bata maka kukuhlah bangunan itu."-Petikan sebuah blog.

Patutlah ramai teruja bila tau bulan ni promo ESP.

#PROMO ESP(energizing soy protein)
BUY 6 FREE 1, APA YANG ANDA AKAN DAPAT
♡ PERCUMA 1 tin ESP.
♡ PERCUMA keahlian Shaklee untuk seumur hidup.
♡ PERCUMA penghantaran terus ke rumah Anda
♡ Cash bonus pd 15 November 2014.
♡ PERCUMA konsultasi eksklusif dari saya.
♡ PERCUMA pelbagai kebaikan ESP.
♡ Dpt menjadi sebahagian daripada ahli keluarga #SGW
♡ PERCUMA tunjuk ajar untuk berbisness dengan #shaklee


Pilih kombinasi set pilihan anda. Apa lagi pakat2 la share order ngan keluarga saudara mara atau kawan kawan opis.. manyak untung lorrr.

Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
 ➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.