Thursday, November 6, 2014

^OMEGA GUARD TERMURAH BILA TIBA PROMOSI BUY 6 FREE 1^

 Assalamualaikum
Apa khabar semua. Shaklee seperti biasa menawarkan promosi Buy 6 Free 1 setiap bulan. Dan bulan ini adalah giliran OMEGA GUARD SHAKLEE. Yang pasti inilah masanya Omega Guard termurah akan dapat dinikmati. Tak percaya ke Omega Guard termurah. Sungguh. Termurah la dari bulan-bulan yang lain.

Bulan ni agak istimewa. Kenapa tau? Sebab biasanya Shaklee hanya menawarkan Beli 6 Percuma 1. Tetapi bulan ni ada tawaran lain iaitu: Beli 2 dan dapatkan 5% Diskaun. Hanya pada bulan November ini. Menarik sangat kan. Yer la kadang takde bajet nak borong 6 botol teruskan. Jadi bolehlah beli 2botol dan dapat 5% Diskaun. Kalau anda bukan ahli makanya, Harga Runcit iaitu RM136 darab dua botol dan tolak 5%.
Daripada harga RM272 anda akan dapat diskaun membeli 2 botol pada harga RM258.40. Penjimatan sebanyakEhem seperti biasa kalau anda join ahli hanya dengan RM65. Dah tentulah harga ahli akan dapat lebih murah kan bila tawaran sebegini.


Oke. Tawaran seperti biasa ni adalah beli 6 percuma 1. Oh ini adalah kegemaran ramai. Sebab apa dengan hanya beli 6 botol anda akan jimat sebanyak RM136. Dan lagi dapat keahlian percuma yang bernillai RM65.00. Dan pada bulan berikutnya anda akan dapat cash back sebanyak RM33. Keuntungan dengan penijmatan anda ini adalah sebanyak RM234.00. woooowww.. Banyak kan.

Mesti terdetik di hati, mana pulak nak dapat modal beli 6botol Omega sekaligus ini. Jangan risau, satu teknik yang anda boleh buat adalah ambil order rakan-rakan. Ye cari 6 orang pembeli dan anda akan dapat Omega sebotol secara percuma. Dan daftarkan nama anda sebagai ahli secara percuma dengan saya. Mudah kan.


Siapa yang perlukan Omega Guard ini?
  • Kanak-kanak yang sering saki, kurang ketahanan badan
  • Pelajar yang kurang daya tumpuan
  • Mereka yang ingin menurunkan berat badan
  • Mereka yang mengalami masalah kolesterol tinggi
  • Mereka yang mengalami masalah sendi 
  • Mereka yang mengalami masalah astma dan alahan
  • Mereka

Mari saya kongsikan beberapa testimoni Omega Guard ini yang menjadi pilihan ramai.


Baiklah saya dah war-warkan tawaran bulan ni. InsyaAllah saya akan berkongsi lebih lagi tentang Omega Guard ni nanti di lain entry. Bagi yang tak sabar-sabar nak minyak ikan terbaik ni. Jangan malu nak hubungi saya oke.


 Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
 ✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
 ➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.