Monday, December 9, 2013

^Day1: Tentang aku, kami dan Shaklee ^

Assalamualaikum

 entry ni special.. bagi menyahut cabaran entry 30hari oleh Master kami. tajuk yang pertama: All a about me. jadi inilah segalanya tentang diriku insan kerdil berimpian besar ini.Hartini Bt Badri nama diberi arwah abah dan mak ku. anak kedua dari 4beradik. Ate teman orang Perak. anak jati Lumut. Tapi sekarang dah menetap di Tanjung Malim.Jadi kalau ada yang nak Cod di Tanjung Malim, Slim River boleh la contact teman ye. Baru berusia awal 30an.

Sudah berumahtangga dengan jejaka idaman malaya, Mr Rosdi Ismail. Inilah teman sejati yg banyak beri sokongan daku menceburkan diri dalam bisnes Shaklee ni. Atas restunya ku terus melangkah menuju puncak gunung kinabalu eh bukan puncak kejayaan. hihi.. Juga restu ibu dan ibu mertuaku. Kami kalau berjalan mrmang selalunya bawak lah ibu2 kami ni. Antara impian dalam Shaklee nak bahagiakan kedua ibu2 kami ni.





Dikurniakan 2 orang anak syurga penguat semangat Nur Syaza Ardini 4tahun dan Nur Aira Raudhah 2 tahun. Sabar je menunggu mami mempacking barang customer dan ikut pergi pos barang sekali. Hihi.. sayang anak2 mami.

 Membesarkan mereka satu cabaran yang sangat kami suami isteri senangi. Set Menyusu Shaklee lah pendorong ku menyusui anak-anakku. Alhamdulillah anak kedua ku berjaya menyusu sehingga 2 tahun. 

dan kini mami berikan Mealshakes sumber multivitamin kepada anak-anak mami setiap hari. Juga Omega Guard makanan otak untuk menjadi anak pintar dan sihat. InsyaAllah.

psttt omega guard promo tau bulan ni.. hihi sempat lagi tu..





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.