Sunday, May 26, 2013

^ Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee ^


Ramai yang bertanya
Bagaimanakah cara untuk menjadi ahli?
Dan apakah faedahnya menjadi ahli nanti? Jika anda adalah customer saya atau pun siapa-siapa sahaja yang mahu MENJANA PENDAPATAN 4-5-6 ANGKA melalui Shaklee,di sini saya paparkan cara-caranya.

✔✔Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee
sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 927505 sebagai sponsor/upline.

✔✔Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya.
Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di
branch). ~untuk Semenanjung, jika Sabah/ Sarawak RM85~

✔✔ Maintain Poin dan Keahlian


Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

✔✔Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

✔✔Apa kelebihan menjadi ahli?

1.Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
2.Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
3.Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan FREE Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

✔✔Apakah kelebihan mendaftar dengan SAYA?

1.Jika anda berminat mahu menjana PENDAPATAN sehingga 5 ANGKA, anda akan diberi access kedalam GRUOP SECRET FB kamiyang sangat SUPERB.Hanya AHLI SAHAJA yang dibenarkan masuk.
2.Anda akan diajar dari A-Z bagaimana untuk memulakan bisnes Shaklee.
3.Anda akan belajar CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA MENJANA 4-5 ANGKA, INFO DAN KONSULTASI PRODUK,CARA MENGENDALIKAN BLOG DAN JUGA FB DAN BANYAK LAGI.

Jangan lepaskan peluang. Hubungi saya, walau di negeri mana anda berada, tidak kira dalam kawasan atau luar kawasan, anda layak menjadi saudara Shaklee kami.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...