Tuesday, May 9, 2017

PENYAKIT KAYAP DI KEPALA HAMPIR MENUTUP MATA WANITA MUDA INI

Kebetulan ada dua kes penyakit kayap di kepala yang group saya SGW handle seminggu dua kebelakangan ni. Orang cakap sakit sangat bila kena kayap di kepala. Pedih, sakit tak dapat digambarkan. Sehinggakan nak tidur pun susah. Jom kita ikuti kisah ringkas wanita muda ini. Sebelum itu anda  boleh klik link di bawah untuk dapatkan info penyakit ini

cara merawat kayap, penawar kayap 
TESTIMONI KAYAP BERANSUR SEMBUH

PEDIH! Sakitnya ALLAH je yang tahu😩
Dari kepala sampai melarat ke mata. Seminggu baru tahu KAYAP RUPANYA. 

Umur baru 20an. Kalau dulu orang kata kayap biasanya orang berusia 50an ke atas dek kerana imun yang rendah. Kini tidak lagi. 

Mc (cuti sakit) dah seminggu, dah banyak klinik pergi tak nampak perubahan pun. Doktor cuma bagi ubat tahan sakit dan antibiotik. 

Air penawar pun dah ambik. 

Ibu muda ini dari Sitiawan Perak. subuh-subuh hubungi anak shaklee saya nak set kayap. Seminggu yang lepas. Dek kesian kan keadaan customer ini, Gigih anak shaklee saya terus ke branch di Ipoh kerana nak beli set lengkap ni dan daftarkan terus keahlian percuma. 
Selepas pembelian, cara makan terbaik diberikan. Beserta tips-tips supaya kayap cepat sembuh

Ni hasil setelah seminggu ambik set lengkap #kayap ni secara KONSISTEN.

set kayap shaklee, testimoni kayap shaklee, kayap sembuh 
Alhamdulillah ada perubahan. Dah tak pedih-pedih lagi. Kayap dah mula kering. Tinggal mata je masih bengkak sikit lagi. 
.
Syukur alhamdulillah banyak perubahannya kan. Kena teruskan konsisten.
Tolong doakan cik puan ni ye. Semoga cepat sembuh. Amin 
.
.
Berhati-hati dengan simptom penyakit kayap seperti di bawah

SIMPTOM AWAL KAYAP
     
Menurut Ketua dan Perunding Perubatan Kanan, Unit Penyakit Berjangkit di Jabatan Perubatan Hospital Sungai Buloh, Datuk Dr. Christopher Lee 
antara simptom awal kayap adalah rasa gatal, gelenyar atau pedih.
      
Ini akan menjadi ruam berupa lepuh berisi cecair yang mungkin diiringi rasa sakit yang ringan hingga teruk dan selalunya berlaku hanya di sebelah badan atau muka.
      
Kayap yang tidak dirawat boleh mengakibatkan neuralgia pascaherpes (PHN), iaitu kesakitan saraf jangka panjang yang boleh berlanjutan sehingga berbulan-bulan dan dalam beberapa keadaan, selama bertahun-tahun.

kayap  



Kayap bukanlah penyakit yang anda boleh pandang ringan. Saya teringat kisah seorang makcik kawan saya yang menghidap KAYAP DI KEPALA. Merebak ke mata, kemudian saraf. Jadi strok sebelah badan dan rosak semua organ dalaman sehingga membawa ke kematian arwah. 


kayap di kepala, bahaya kaya, kayap maut 


Jadi bagi mereka yang menghidapi penyakit kayap ini, 
JANGAN GIVE UP

Usahakan yang terbaik untuk meningkatkan imun badan.
Ini adalah set kayap yang lengkap.

set kayap shaklee, penawar kayap, cara merawat kayap

Anda boleh klik di sini untuk pembelian 


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=0deaeb75cda8dcb1f9ab1be8fb826e8e


ATAU 


 HUBUNGI
 Pengedar Sah Shaklee Tanjung Malim Perak : Tinie Badri (Shaklee ID 927505)
012-2812952.  (whatsapp /sms)
hartini.badri@gmail.com (e-mail)
COD Shaklee: Petronas Tg Malim
Anda nak buat BISNES SHAKLEE? Sila hubungi saya. 
GROUP KAMI MEMANG SANGAT BEST!!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.