Wednesday, June 29, 2016

COD SHAKLEE MANJUNG PERAK

Alhamdulillah baru selesai cod ke dua customer Akak tadi. Sorang kat Manjung, sorang kat Teluk Muroh. Seorang customer tu pukul 12.30 malam whatsapp Akak tanya 
Ada stok Ostematrix tak, dia hamil kaki selalu kejang. Kesiannya sampai tak boleh tidur. Jadi cepat-cepat pagi ni akak pergi hantar ke ibu hamil tadi. 

Seorang lagi customer akak tadi, ibu cantik usahawan Wedding Planner Izza Bell memang peminat Ostematrix kalsium. (Iklan sikit orang Manjung yang nak pakej perkahwinan mampu milik dan vogue boleh hubungi beliau k) Beliau Mula Jatuh cinta dengan Pil kalsium ni bila masa berpantang dulu ambil Ostematrix ni dah tak sembelit dah. No more dok lama-lama dalam toilet.

Tak dapat nak bergambar dengan customer-customer kesayangan hari ni, mereka tak ready hihi.

Akak ni nama je dok Tanjung Malim. Tapi boleh kata seminggu atau dua minggu sekali balik Manjung ni. Jadi kesempatan yang ada sambil melawat ibu-ibu kami, luangkan masa untuk customer jugak. Customer kesayangan akak ramai lagi kat Manjung ni. Yang customer malam tadi jumpa contact akak kat pages Komuniti Manjung. Alhamdulillah. 

Kalau yang nak ambil stok hujung minggu biasanya memang akak boleh hantar. Seronok cod sambil beramah mesra. Tapi jangan risau customer yang nak stok bila-bila pun boleh. Sebab adik akak kat Klinik Pergigian Manjung Taman Samudera ni ada simpan stok. Khas untuk downline-downline akak sekitar sini dan untuk customer-customer Manjung akak. Terima kasih la banyak2 kat adik akak Amy Badri yang sudi membantu. 

Orang Tanjung Malim jangan risau, akak selalu ada untuk korang cewahh

Jadi orang Manjung & Tanjung Malim hubungi akak kalau nak dapatkan suplemen untuk kesihatan korang ye. Akak sedia membantu. Akak seronok sangat bila dapat bantu orang untuk jadi lebih sihat. 

Kak Ngah Kawasan
Tinie Badri

#shakleemanjung
#shakleetanjungmalim

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.