Sunday, April 3, 2016

GOUT PENYAKIT SENDI TERTUA DI DUNIA. PENGALAMAN PESAKIT GOUT YANG SEMBUH.

Gout!! Ouchh bunyinya pun menakutkan. Apabila diserang penyakit Gout ini, pesakit akan menderita dan perit menahan kesakitannya. Sebagai salah satu penyakit sendi yang tertua, ia juga dikenali sebagai `raja segala penyakit dan penyakit di kalangan raja.' Gout menyebabkan penghidapnya mengalami kesakitan yang amat sangat dan hilang upaya untuk bergerak.

Memang ramai tercari-cari apakah penawar gout yang boleh mereka ikhtiarkan. Oke sebelum saya kongsikan pengalaman mereka yang sembuh gout, saya kongsikan sedikit info tentang gout.Gout adalah sejenis penyakit akibat berlebihan asid urik di dalam badan.
  • Asid urik adalah bahan kumuhan berasal dari sejenis protein yang dipanggil purin.
  • Badan kita membuang bahan kumuhan ini melalui air kencing (urin).
  • Bagi pengidap gout, asid urik yang berlebihan tidak dibuang dan berkumpul di dalam sendi.
  • Ia adalah salah satu penyakit yang paling lama dihidapi manusia, sejak zaman dahulu kala lagi.
  • Pada masa dahulu gout boleh menyebabkan kemudaratan dan kecacatan, kini dengan kemajuan dalam bidang perubatan, gout boleh dikawal.
  • Ia sering dihidapi oleh kaum lelaki dalam lingkungan usia antara 30 hingga 60 tahun. Tetap
  • Ia jarang sekali dihidapi oleh kaum wanita sebelum putus haid.Gout jika tidak dirawat akan menjadikan keadaan lebih teruk dan anda berkemungkinan akan mengalami kerosakan sendi dan tidak berupaya untuk bergerak. Nasihat saya, ikhtiarlah untuk merawat penyakit gout anda ini.

BAGAIMANA SUPLEMEN VIVIX MEMBANTU PESAKIT GOUT
Vivix membantu pesakit gout dengan mengembalikan fungsi hati dan buah pinggang untuk menyingkirkan asid urik.Vivix suplemen yang tinggi antioksidan dan membantu melindungi organ badan dari rosak akibat terdedah pada radikal bebas. Vivix membantu memulihkan sehingga ke tahap sel dna.
Anda pasti ingin mendengar pengalaman mereka pesakit gout yang telah berikhtiar dengan Vivix kan. Disini saya kongsikan beberapa kisah untuk membantu anda


 Setelah mengambil Vivix dialisis dah  boleh skip dan GOUT PUN HILANG
gout vivix shaklee


Menderita gout berpuluh tahun, jalan sampai memapah dinding, painkiller dan ubat jadi peneman. Sejak makan Vivix Gout tiada menjengah lagi, ubat gout painkiller dah boleh tinggalkan. Dah boleh makan makanan kegemaran semula.
ubat gout terbaik


Asid urik suami telah turun dari 9.9 ke 7.6.
gout asid uric


Selepas makan Vivix, bila makan mee bandung yang ada kupang dan segala seafood, sampai rumah dan sehingga beberapa hari gout langsung tiada.
Tiada lagi simptom gout tumit sakit bila pijak.
ubat gout shaklee

Ini hanyalah sebahagian dari kisah mereka yang sembuh gout dengan Vivix. Jika anda ingin berikhtiar dengan Vivix dan merasai sendiri kesan baiknya produk ini anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.
Harga Runcit sebotol VIVIX (150ml)=RM503.50
Beli 2botol pada harga ahli yg ISTIMEWA : RM765.32
Percuma Keahlian, 
Percuma penghantaran ke seluruh Malaysia
Dan pulangan tunai ke dalam akaun anda.

Saya akan guide anda cara makan yang terbaik dan berikan konsultasi yang terbaik untuk anda selepas pembelian. InsyaAllah.

Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
 ✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

1 comment:

  1. Assalam..terima kasih infonya.Kawan saya dah 20 tahun mengidap gout sampai dah kronik boleh daftar OKU. Jemput ke blog saya untuk baca perkongsian pengalamannya menghadapi GOUT.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...