Monday, January 11, 2016

CARA CEPAT BAIK LUKA PEMBEDAHAN ATAU LUKA BERSALIN

Selepas pembedahan lazimnya apa yang menjadi keutamaan adalah bagaimana Cara nak cepat baik luka pembedahan tersebut. Tak kiralah pembedahan untuk bersalin atau pun sebarang prosedur pembedahan. Jika tidak dijaga dengan elok, bukan saja luka pembedahan lambat sembuh malah boleh menimbulkan masalah jangkitan, ada yang bernanah. Urghh bertambahlah kesakitan sedia ada.
Jadi hari ni saya kongsikan bagaimana cara nak cepat baik pulihkan luka, jom ikuti kisah ini
----------

Assalamualaikum.... Saya Ruzanna Hanee, ingin kongsikan pengalaman saya menggunakan produk Shaklee dan berpuas hati dengan kesannya...
..
9 Julai 2014.. Detik yang tak dapat saya lupakan .. Saya jatuh sakit, sampai tak boleh nak buat apa.. Tak tahu punca sakitnye, saya dimasukkan hospital. Selepas pemeriksaan MRI & X-ray keputusannya tak berapa memberangsangkan. Saya disahkan menghidap slipped disk tulang belakang dimana disk yang menghimpit saraf sudah berada di stage 100%!!
..
Pembedahan segera perlu dilakukan, tiada alternative lain. 11 Julai 2014 saya di bedah. Selepas seminggu pembedahan, saya start rasa sakit dan pedih di kawasan operation, yang ni doctor cakap normal sebab kesan steroid yang diberikan sudah berkurangan. Sakitnya tak dapat digambarkan, pedih dan ngilu.


..
Doktor nasihatkan saya supaya jangan terlalu bergantung kepada ubat tahan sakit untuk hilangkan rasa sakit di kawasan pembedahan. So lepas consult dengan upline, saya ambik ZINC COMPLEX SHAKLEE. Fokus utama saya masa ni nak sembuhkan luka dan nak hilangkan rasa pedih di kawasan luka pembedahan.
..
Alhamdulillah, dengan pengambilan zinc complex rasa sakit di luka pembedahan semakin berkurangan, doctor pon puji luka operation cantik je takde jangkitan. Bonus lain yang saya dapat dengan pengambilan zinc complex secara konsisten, rambut gugur semakin berkurangan!!
..
Saya suka Zinc Complex Shaklee...

---------

Harga Zinc Complex sangatlah murah berbanding dengan manfaatnya. Sebotol hanyalah RM35.78(120biji). Pada bulan Januari 2016 ini Shaklee menawarkan pembelian 4 botol pada harga 3 botol. Dengan kata lain anda bayar harga 3botol tetapi dapat 4botol. Tersangatlah murah. Jadi jangan lepaskan tawaran hebat ini. Hubungi saya untuk maklumat lanjut.



Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.