Tuesday, November 17, 2015

Pengedar Shaklee Langkawi Kedah

Assalamualaikum
Orang Kedah mai kami nak habaq. Kalau hangpa nak cari Pengedar Shaklee Langkawi yang boleh COD kat korang ha ni akak nak kongsikan. Best la orang Langkawi kan tak payah naik Feri pergi beli Shaklee, boleh dapatkan konsultasi secara berdepan lagi kat Pulau tu. Oh cantiknya Langkawi.

Penjual Shaklee Langkawi


Memperkenalkan Puan Nor Rozila Binti Razali atau dikenali sebagai Puan Ziela. Berikut adalah maklumat lanjut tentang beliau.
Penjual Shaklee Langkawi



Nama penuh: Nor Rozila binti Razali
Nama fb: Ziela Razali
No telefon: 0174908995
Kawasan cod: Langkawi
Kepakaran atau killer product: Set Kurus, Set Menyusu dan Set Kanak-kanak


Jangan risau anda juga boleh bertanyakan beliau tentang set-set lain kerana beliau antara Pengedar Shaklee aktif yang menjual dengan ilmu. Beliau rajin menghadiri kelas-kelas sehinggakan sanggup naik bas ke Penang, ke Kuala Lumpur semata-mata untuk menjadi SID yang berilmu. Jadi berbaloi sangat untuk anda dapatkan konsultasi dari beliau. Nak jadi ahli di bawah beliau pun sangat dialu-alukan. Sila contact beliau oke.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.