Tuesday, February 17, 2015

^IBU MUDA ACCIDENT TULANG PUNGGUNG RETAK, KAKI MUNGKIN PENDEK SEBELAH AKHIRNYA BERTEMU SET SENDI SHAKLEE^


Assalamualaikum kawan-kawan,
Hari ni kan Tinie nak sharing kisah sorang customer ni, ibu muda ni kemalangan tahun lepas yang menyebabkan tulang punggungnya retak, sendi kaki pun sama. Doktor pulak cakap kalau baik pun kaki pendek sebelah. Oh sedihnya kan. Jom baca dengan lebih lanjut.

Al-kisahnya, beliau menghubungi saya selepas dapat contact dari blog ni. Bila tau bulan ni ada promosi set sendi, beliau terus setuju untuk COD Shaklee dengan saya di BHP Tanjong Malim. Masa jumpa tu, saya tanyalah dah lama ke guna set sendi ni. Sebab dari gayanya memang dah yakin betul menggunakan produk ni. Beliau pun bercerita.

testimoni set sendi shaklee



" Pada tahun lepas, saya mengalami kemalangan motor dengan suami. Suami alhamdulillah takde apa. Tapi saya teruk, retak tulang punggung. dan sendi kaki. Doktor cakap sebulan pun belum tentu boleh jalan lagi. Kalau boleh jalan pun kaki saya mungkin akan pendek sebelah. Doktor pun bercadang nak buat operation dan saya pun perlu menjalani fisioterapi.


Apa yang jadi, suami saya terus google mencari apakah penawar bagi masalah sendi tulang saya akibat kemalangan ni. Ramai mencadangkan set sendi Shaklee. Jadi suami pun beli di Bidor. Saya ambik Advanced Joint Health, Ostematrix dan Omega Guard. Ambik set lengkap terus untuk kesan terbaik. 

Ni dah jumpa akak dekat sikit, boleh ambik dengan akak je. Lepas dari amalkan set tu, dalam 2 minggu saya dah boleh jalan. Doktor pun terkejut jugak, tak jadi nak buat operation. Pelincir antara sendi tu pun nampak perubahan doktor cakap. Dan bila cakap ambik set sendi Shaklee, Doktor pun mengakui memang bagus Shaklee ni tapi mahal sikit. Bagi saya takde la mahal pun berbanding dengan bagusnya kesan produk ni. Masa saya pergi buat Fisioterapi pun, derang tanya datang sini nak buat apa. Sebab masa tu saya dah elok je jalan, tak nampak langsung bermasalah, bila tengok fail baru la derang tau yang saya pernah accident dan retak tu. Bila disuruh cangkung pun dah boleh dah. ALhamdulillah syukur sangat. Kaki saya pun tak pendek sebelah.

Akak tengok pun nampak kan saya jalan ok. Tapi ni saya teruskan makan, sebab saya tau sendi saya masih dalam proses baikpulih lagi. Doktor pun suruh jaga elok-elok. Saya suka sangat Advanced Joint Health ni. Tu la bila dengar ada promosi saya nak beli dengan akak ni. Nasib baik jumpa akak yang dekat ni"

Alhamdulillah best sangat saya dengar cerita ibu muda ni. Yang penting dia ikhtiar kan. Tak mudah putus asa bila doktor dah beritahu berita macam tu. Jadi kalau ada kalangan anda yang mengalami masalah sama, accident retak tulang lambat pulih, cubalah set Sendi Shaklee ni. Memang terbaik tau.
Sebenarnya abang saya sendiri punya cerita yang sama, cuma saya tak sempat nak kongsikan ceritanya lagi, nanti saya jumpa gambarnya saya kongsikan ye.




Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA ✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat ✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/ ✉ Email: hartini.badri@gmail.com ✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952 ➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

5 comments:

  1. alhamdulillah..mudah2an puan ni terus diberi kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..perlu berikhtiar..puan ni dah menemui penawarnya..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah syukur semoga ibu muda ni diberikan kesihatan yg baik berpanjangan..Aamiin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.