Sunday, January 25, 2015

^Perut Berangin Sebu Tak Selesa Sangat Boleh Hilang Dengan Set Badan Penuh Angin^

Aduii sakit perut, nak kata kenyang takde makan apa tapi rasa perut berangin sebu. tak selesa sangat kan. Ye saya pun pernah rasa. Pantang silap makan sikit. Makan pedas pun boleh rasa pedih berangin je perut tu. Aha nanti saya kongsikan pengalaman saya sendiri.


Saya ni dulu memang jenis makan berpantang je. Nangka mi kuning antara yang memang saya pantang. Bukan pantang tengok tau tapi pantang termakan. Kadang bukan apa. Teringin la jugak. Tapi lepas tu Allah je yang tahu sakitnya rasa. Kadang tu kena muntah semua baru rasa lega.

Satu yang saya sangat amalkan adalah Alfalfa Complex. Yang ni memang konsisten. Yang saya perasang jarang sangat dah kena angin lepas amalkan Alfalfa ni. Yer la Alfalfa ni untuk detoks dan buang angin juga.


Lagi satu yang saya nak kongsi cerita kan. Ada sekali tu termakan pedas lebih sikit, pedihnya perut jangan nak cakap la. Senak dan sakit betul rasa perut,duduk berdiri serba tak kena. Lepas tu saya teringat mak mertua ada makan Peppermint Ginger ni. Jadi saya pun ambik 3biji dan makan. Alhamdulillah selepas lebih kurang sejam tu lega sangat perut. Dah la bau nya pun menyegarkan. Bila telan tu terasa berangin peppermint tu. Sangat melegakan. Walaupun saya ni penjual Shaklee tapi vitamin yang satu ni memang saya tak pernah cuba lagi. Lepas dari tu, barulah saya beli Peppermint Ginger ni.


Nak tau tak apa ramuan di dalam vitamin ni. Jom baca.

Bukan saya je yang berpuas hati dengan vitamin yang berharga murah ni. Tetapi ramai lagi di luar sana yang sangat berpuas hati. Saya rasa la kan di setiap rumah wajib ada pil halia berperisa pudina ni.  Satu famili boleh kongsi makan bila perlu kan.Jom layan beberapa testimoni lain k
testimoni peppermint ginger
testimoni peppermint ginger

Kombinasi Set Badan Penuh Angin ni memang mantap.Kan saya dah cakap tadi kan Vitamin ni harga nya murah. Nak tahu tak berapa.
Peppermint Ginger : RM45.00 (90biji)
Alfalfa Complex : RM53.50 (330biji)

Murah sangat kan. Berbanding dengan kebaikannya. Yang penting semulajadi dan selamat, tak ada kesan sampingan.

Jangan tunggu lagi, anda boleh order dengan hanya klik di ikon di bawah ini oke. Dan boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e0823ffafcbdc34fa7140049fbe02f70


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.