Wednesday, June 4, 2014

^VITAMIN E SHAKLEE MURAH BILA TIBA PROMOSI BUY 6 FREE 1^

Weeeeeehhhhhuuuuu... ha tertanya kan promosi Jun apa pulak. VITAMIN E MURAH?? Mestilah bila promosi buy 6 Free 1 harga sangatlah berbaloi. Tu yang buat orang tertunggu. Kalau bulan lepas Mealshakes. Bulan ni Shaklee ni macam tau je masing-masing dok belek-belek wajah nak kasi cantik sempena Aidilfitri yang semakin hampir ni.

Vitamin E ni best ke. Mesti lah best.
Tahukah anda  untuk mendapatkan khasiat 400IU Vitamin E ( bersamaan dengan sebiji capsule Vitamin E Shaklee) anda perlu makan:

1 kilogram gandum
500ml minyak safflower
8kg badam
500g badam
Inilah khasiat-khasiat yang terkandung dalam sebiji kapsul Vitamin E Complex Shaklee.

Ada juga yang membezakan antara Vitamin E yang berada di pasaran, dengan Vitamin E Complex Shaklee.Vitamin E Shaklee di peribuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yg kaya dgn vitamin E, d-alpha tocopherol yg aktif diekstrak secara fisiologi dan digabung dgn 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama,delta).Ianya adalah vitamin E yg paling lengkap dipasaran. Mengandungi 10mg selenium semualjadi yg membantu tubuh kita menyerap vitamin E,memelihara membran sel-sel,sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya  penyahtoksik semulajadi logam berat sepertt raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
Kali ni Tinie akan kongsikan secara ringkas je vitamin E ni untuk siapa.
1) Untuk kesuburan Lelaki
2) Untuk Kesuburan Wanita (Hello wanita juga perlukan vitamin E tau untuk menjaga tahap kesuburan)
3) Untuk kulit jeragat
4) Untuk Hilangkan parut
5) Untuk Antioksida
6) Tingkatkan daya seksual lelaki
7) Menegangkan kulit muka, awet muda u..

Ahaaaa sebab Tinie suka dengan nombor 7. So Tinie bagi 7 dulu.
Oke, meh nak share sikit testimoni



 Promosi ni hanya untuk ahli tetapi pada yang bukan ahli.. beli set ni, free membership tau. Yes anda layak. Hubungi Tinie k untuk maklumat lanjut.


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
 ➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River, UPSI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.