Sunday, March 23, 2014

^SET DIET TERBAIK SHAKLEE^

Shaklee terdiri dari rangkaian pelbagai produk kesihatan. Oke, antara set yang popular adalah set Kesuburan, set Menyusu, set Ibu Hamil, Set Berpantang,Set resdung. Dan set yang mula-mula buat saya jatuh hati adalah Set DIET terbaik Shaklee.Sebab apa testimoni Tinie sendiri , turun 3kg dalam masa sebulan dengan Shaklee. Memang best la, janji konsisten, jaga makan dan amalkan gaya hidup sihat.

Sebelum apa-apa, kita kena paham konsep diet Shaklee terdiri daripada, BAKAR, BUANG, BINA.
BAKAR.
Produk(Omega atau Lecithin)
Kedua-dua produk ini adalah untuk membakar atau mengemulsi lemak. Yer la lemak kat dalam kan dah terkumpul. Jadi kasi bakar dulu. Kalau nak buat pilihan antara kedua ni, kedua-duanya Tinie suka bergantung pada budget dan kesan yang kita nak. Kalau nak cepat ala-ala ferrari kita pilih la Omega Guard minyak ikan terbaik tu. Kalau nak murah, tak kisah la lambat sikit, ambik la Lecithin. Keduanya berkesan.

BUANG
Produk ( Herblax atau Alfalfa)
Tadi kan kita dah bakar lemak tu. Jadi perlukan agen pengangkut lemak yang telah dicairkan. Proses detoks menggunakan antara kedua produk ni adalah perlu dalam proses menurunkan berat badan. Kedua-dua produk ni bagus. Herblax lebih kuat tindakan, makan malam ni, esok memang confirm la membuang dengan banyaknya. Puas betul rasa. Alfalfa juga bagus boleh dimakan hari-hari tak macam Herblax yang hanya makan 2 atau 3 kali. Alfalfa cara tindakannya lebih lembut. Tak ada sakit sakit perut sangat macam herblax tu. Harga sama je. Jadi pilih mengikut kesesuaian kita k

BINA
Produk (Cinch Shake Mix atau Energizing Soy Protein)
Kedua-dua produk ini membuatkan kita kenyang sepanjang tempoh berdiet. Kadar protein yang tinggi membantu proses penurunan berat badan kita. Cinch Shake Mix mempunyai kelebihan kerana mempunyai leucine yang membantu kita bina otot. Jadinya masa proses turun berat tu, takda la kes mengeleber je, cantik je terbina otot tu.

 
Jom kita kenal apa set terbaik Shaklee. (Set ni diberi nama oleh diriku sendiri sebabnya berdasarkan kehebatan kombinasi itu sendiri)

SET DIET SUPER DUPER HEBAT

1) Cinch Shake Mix
2) Omega Guard
3) Herblax @ Alfalfa
Retail Price: RM275

SET DIET SUPER HEBAT
1) ESP
2) Omega Guard
3) Herblax @ Alfalfa
Retail Price: RM338

SET DIET HEBAT
1) Cinch Shake Mix
2) Lecithin
3) Alfalfa @ Herblax
Retail Price: RM275

SET DIET MANTOP
1) ESP
2) Lecithin
3) Herblax @ Alfalfa
Retail Price: RM255

SET DIET BUDGET
1) Omega Guard
2) Herblax @ Alfalfa
Retail Price: RM189

SET DIET EKONOMI
1) Lecithin
2) Herblax @ Alfalfa
Retail Price: RM105

Baiklah set kita dah lihat, jom kita layan beberapa testimoni yang menarik.









Berapa lama tempoh untuk dapatkan hasilnya, terpulang pada konsistensi kita, disiplin dan gaya hidup. Pilihan di tangan kita sendiri.

Apa yang istimewa setiap pembelian set ini akan dapat e-Book diet berkesan dengan Shaklee.


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.