Thursday, March 6, 2014

^ Pengedar Shaklee di Taman U, Proton City, Tanjong Malim, Behrang & Slim River.^

Assalamualaikum
Apa kabar semuanya. Alahai lama dah nak buat entry ni tak terbuat.
Oke Tinie just nak bagitahu la yang kalau nak cari pengedar Shaklee di kawasan Tanjong Malim, Taman U, Proton City, Behrang & Slim River boleh la contact Tinie.

Aikk, bukan Tinie ni orang Lumut Manjung Sitiawan ke. Alkisahnya Tinie ni memang orang sana, tapi dah berpindah ke Tanjong Malim bumi nan permai ni. (Tapi orang Manjung jangan risau masih boleh contact Tinie untuk dapatkan Shaklee sebab memang ada simpan stok kat sana :D )


Apa yang menarik Tanjong Malim ni ye. Hmmm pekan yang kecil tapi lengkap. Tenang je kat sini. Semua dekat-dekat je, yang penting jalan tak sesak. Tempat makan pun best2 jugak. Bila dah lebih kurang 5 bulan kat sini, ada beberapa tempat makan yang best kami dah cuba. Char kuey tiaw depan Dusun Bay (ewah mentang peberet char kuey tiaw itu yang dicari dulu. Then kedai tomyam depan billion. Siakap stim dia best woo. Sup Saudagaq, wahh best jugak ni, supnya memang terbaik, kabonye dulu meniaga kat pasar malam memang kegemaran ramai. Sekarang dah bukak restoran kat Taman U.

So, kawan-kawan yang nak dapatkan set Shaklee dari Tinie boleh la contact Tinie k. Set Kurus ke, Set Berpantang Terbaik, Set kulit Cantik, Set Menyusu, Set Ibu Hamil, Set Kesuburan. Semua ada. Dari yang full pack sehingga yang nak budget. InsyaAllah Tinie akan bagi konsultasi terbaik untuk semua. Harga? InsyaAllah terbaik. Dan bagi pengguna Shaklee yang rasa nak jadi ahli jom lah daftar ngan Tinie. Tak mahal Yuran Pendaftaran Ahli Seumur Hidup Shaklee hanya RM75 termasuk postage Member Kit. Memang berbaloi, nak tau macam mana nak berbisnes jana modal 4-5angka. Hah kena masuk group kami yang superb. Sangat best tau. Eh kalau student pon boleh tau, dalam group kami student pun ada, surirumah pun ada, staf kerajaan, staf swasta. Hah macam macam ada.

 Aha, meh Tinie citer sikit apa kelebihan jadi ahli ye:
1) Modal yang rendah, yer la daftar ahli RM75 je SEUMUR HIDUP oke. Atau kalau nak KEAHLIAN PERCUMA cuma perlu buat pembelian barangan bernilai 200uv (point) iaitu bersamaan lebih kurang RM650. Tak perlu la keluar ribu2..Tak perlu pinjam bank. Tak perlu simpan stok, order online je.

2) Tak perlu maintain point. Kalau nak guna sendiri, beli je bila perlu. Tapi kalau nak berbisnes, hah ni kena minimum 150uv untuk melayakkan mendapat bonus.

3) Dapat beli pada harga ahli, jimat 20%. Kalau berbisnes, kita dapat untung runcit. Hah best kan

4) Apa tu uv, uv tu point, setiap produk Shaklee ada nilai uv nye. So uv yang kita collect pada bulan tu kalau cukup atau lebih 150uv . Dapat lah bonus cash masuk dalam akaun bank kita nanti. Amacam, best?

5) Selain tu ada Car Bonus, bila capai syarat yang ditetapkan kita boleh dapat bonus kereta. Yang ni dalam bentuk cash, ikut kita nak buat downpayment kereta atau bayar ansuran kereta atau pun buat apa pun.

6) Shaklee pun ada tawarkan pakej bercuti dalam negara dan luar negara serta pakej umrah 5bintang. Untuk dapatkan ni kena cukupkan point yang ditetapkan dalam setahun. Woww bestnya umrah 5bintang.

7) Yang penting SHAKLEE ada produk yang banyak dan terbaik. SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKESAN.

Oke pikir-pikirkan,

Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.