Thursday, October 8, 2015

^PENAWAR SAKIT SARAF SEJAK SERIBU TAHUN DAHULU KINI DITEMUI^


 Berdasarkan kajian, lebih 50 peratus daripada golongan bekerja mengalami sakit belakang setiap tahun. Namun ramai tidak menyedari bahawa simptom-simptom tersebut adalah petanda awal bahawa bahagian saraf mereka tidak berfungsi dengan baik. Sebelum saya bercerita tentang penawar sakit saraf yang telah ditemui sejak sekian lama, eloklah kiranya kita tahu apakah dia simptom sakit saraf.

Simptom-simptom sakit saraf :
1) Rasa terbakar pada bahagian kaki
2) Rasa seperti terkena kejutan elektrik secara tiba-tiba pada bahagian tangan apabila terlanggar objek keras
3) Rasa sakit seperti dicucuk jarum pada bahagian pinggang
4) Kaki berasa kebas seperti digigit semut
5) Kaki terasa sakit kesan daripada kebas dan sejuk

KANDUNGAN VIVIX
Saya pernah dengar sebelum ni Vivix sangat membantu untuk mereka ada sakit saraf(neuro). Vivix power dalam menyembuhkan pesakit Stroke. Ye Stroke berkait rapat dengan saraf.
Ha jadi hari ni saya nak kongsikan kenapa Vivix ni bagus untuk pesakit stroke dan pesakit saraf.

Vivix mengandungi 4 bahan botani yang utama
Bahan Utama di Dalam Vivix


Salah satu bahan ialah Polyganum Cuspidatum.
Sumber bacaaan saya rujuk adalah artikel dari HINDAWI Evidence Based Complementary and Alternative Medicine

Saya panggil ni akar power. Ia dikenali juga sebagai Japanese Knotweet atau di China dikenali sebagai Hui Zhang. Dah digunakan sejak lama dahulu di dalam perubatan tradisional Cina (TCM-Traditional Chinese Medecine). Polyganum Cuspidatum ni merupakan sumber terbaik resveratrol. Ekstrak akar botani ini sering digunakan dalam merawat penyakit berkaitan saraf seperti reumatic atritis, stroke.
Kesannya terhadap tekanan darah tinggi, hiperlipidemia, dan penyakit-penyakit kardiovaskular dan neurodegenerative(saraf) juga telah secara intensif disiasat, kedua-dua uji kaji dan klinikal.Tujuan kajian ini adalah untuk memberi gambaran menyeluruh mengenai kesan farmakologi Polyganum Cuspidatum dan untuk menarik perhatian lebih ramai penyelidik ke arah penggunaannya sebagai perubatan alternatif dalam persekitaran klinikal.

Kajian farmakologi dan kajian klinikal telah menunjukkan bahawa ekstrak Polyganum Cuspidatum dan sebatian utamanya mempunyai antivirus, anti-mikrob, anti-radang, pelindung saraf, dan aktiviti cardioprotective(pelindung jantung). Bagi yang tak tahu anti-radang tu macam mana. Contohnya disebabkan pesakit ni ada masalah Artritis maka kakinya bengkak. Ye, bengkak tu salah satu yang dinamakan radang. Maka ambillah Vivix untuk mengurangkan dan seterusnya menghilangkan bengkak tersebut.

Jangan tak tahu di China, ekstrak tumbuhan botani ini masih dijual tanpa bahan campuran yang lain. Harganya mahal juga lebih kurang RM1400/kg. Dan bahan ini ada di dalam Vivix yang mana harga Vivix 2botol tak sampai RM1000.Dan Vivix lagi bagus sebab ada 3 lagi bahan utama yang setiap satu memainkan peranan penting dalam menjadikan Tonik Ajaib ini super power.

Oke, jadi saya share sikit TESTIMONI VIVIX SHAKLEE DAN SAKIT SARAF

penawar sakit saraf neuro
Ibu yang mengalami masalah jantung, darah tinggi, angin ahmar
ahamdulillah sembuh dengan Vivix

penawar sakit saraf
Tok yang sakit kaki sampai pinggang dikatakan masalah saraf
mencuba Vivix dan dah sihat  boleh ke surau

penawar sakit kayap saraf
Ibu yang mengalami kayap di belakang badan dan serangan saraf
kembali cergas setelah minum Vivix

vivix shaklee saraf
Setelah menjalani pembedahan tulang, pesakit rasa tegang otot dan sukar berjalan
Setelah mengamalkan Vivix seminggu telah mula bangun sendiri

Alhamdulillah saya telah kongsikan bersama anda penawar sakit saraf yang telah wujud sejak seribu tahun dahulu dan kini menjadi lebih mudah dan sedap untuk diminum kerana ianya ada di dalam VIVIX SHAKLEE. 

Harga sebotol Vivix adalah RM475. 

Istimewa untuk Oktober, setiap pembelian 2 botol Vivix anda akan mendapat harga yang sangat istimewa, keahlian PERCUMA, penghantaran PERCUMA dan sebotol multivitamin VITALEA PERCUMA. Hanya sehingga 31 Oktober 2015. Sangat istimewa..


Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ Pengedar Shaklee kawasan Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.