Tuesday, July 7, 2015

BUKAN MALAS TETAPI TANGAN SENSITIF;SABUN PENCUCI HALAL BERKESAN DAN JIMAT INI DAPAT MEMBANTU

 "Jari-jariku sakit semua kerna bekerja sehari-hari" Hah teringat iklan nan satu itu. Pernah tak selepas mencuci pinggan mangkuk, anda merasakan jari jemari anda tegang je dan kasar. Malah ada yang lebih teruk jari-jarinya habis luka sehingga memaksa beliau memakai sarung tangan setiap kali ingin membasuh pinggan, kebanyakannya adalah kategori allergic sabun . Ramai yang tidak sedar sebenarnya pencuci pinggan mangkuk yang dipakai adalah yang tinggi bahan kimia. Bagi yang mengetahuinya tentu anda merasa runsing. Orang merasakan anda cari alasan atau malas untuk mencuci pinggan. Hakikatnya anda mengalami masalah kulit sensitif.Hari ini saya akan kongsikan sesuatu buat anda yang menghadapi masalah ini.

 Mungkin ada yang tak tahu rangkaian produk Shaklee bukan hanya terdiri daripada Vitamin sahaja tetapi juga deretan keperluan di rumah yang berasaskan bahan semulajadi. Salah satu yang akan saya ceritakan hari ni adalah Dish Wash Concentrate.

Kami gelarkan ia PENCUCI SUPER POWER DAN JIMAT. Pencuci pinggan mangkuk Shaklee ni handal menanggalkan minyak pada pinggan mangkuk dengan cucian tangan.. Walaupun ianya dikatakan lembut pada tangan dan mesra alam tetapi jangan risau kerana ia mudah menanggalkankotoran pada pinggan mangkuk anda. Dan percayalah ia hanya memerlukan beberapa titisan sahajauntuk menanggalkan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda.



Ada kan di kalangan kita ni selepas mencuci pingggan mangkuk, tangan mula la kasar je.
Malah ada yang lebih teruk hinggakan mengelupas berdarah. tangan mereka sangat
sensitif dengan pencuci sedia ada di pasaran yang semestinya mempunyai bahan kimia yang menghakis. Anda patut cuba Dish Wash Concentrate ini. Sangat berbaloi untuk masalah anda. Malah orang yang normal tidak mempunyai masalah allergic sabun pun menggemarinya.


Nak tahu lebih lanjut kenapa pada saya setiap rumah WAJIB ADA DISH WASH CONCENTRATE ini. Jom kita lihat video ini. Puan Salwa berkongsi pengalaman beliau menggunakan produk ini dan nak tahu apa rahsia yang menyebabkan beliau jatuh cinta dengan botol jernih ini hingga tidak memandang pencuci murah yang berlambak di pasaran.




HARGA RUNCIT BAGI SEBOTOL PENCUCI SUPERB INI ADALAH RM28.00.
Bagi yang berminat untuk membeli dan mencuba produk terbaik ini boleh hubungi saya atau anda juga boleh buat pesanan di sini.


https://shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c17c18ea8abd4f72527c2499ba452cf4



Untuk tips percuma dan konsultasi serta HARGA ISTIMEWA
✍ PM: https://www.facebook.com/messages/MohSihat
✐ Blog: http://www.mohkitasihat.blogspot.com/
✉ Email: hartini.badri@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp: 012-2812952
➲ COD Area: Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir Tanjung Malim ,Slim River

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.